Logo

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Ψεύδεται η κ. Γεννηματά - Έχουμε διαθέσει 22 αστυνομικούς στο ΠΑΣΟΚ»



 
 

police 6-2-2016Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τη δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ., Φώφης Γεννηματά, ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ διατίθενται καθημερινά πέντε ένστολοι αστυνομικοί για την 24ωρη φρούρηση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαθέσει...

ακόμη δεκαεπτά αστυνομικούς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία για τον τρόπο που κατανέμονται για την ασφάλεια των γραφείων του.

Παράλληλα, πεζές και εποχούμενες περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής επιτηρούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ χθες κατά τη διάρκεια του περιστατικού σε βάρος των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προστάτευσαν τον βουλευτή Γ. Αρβανιτίδη και τον οδήγησαν σε ασφαλή χώρο. Επίσης, όταν οι υπηρεσιακές συνθήκες το επιτρέπουν, διατίθεται για την ασφάλεια του κτιρίου και διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ).

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η κα Φώφη Γεννηματά γνωρίζοντας τα παραπάνω, προφανώς ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μένουν χωρίς αστυνομική προστασία ή όπως ισχυρίστηκε στον Πρωθυπουργό, ότι διαθέτουμε έναν μόνο αστυνομικό.

Θα ήταν προτιμότερο, αντί να επιχειρεί να παρουσιάσει μία ψευδή πραγματικότητα και να ομιλεί περί ανικανότητας και επικινδυνότητας, να διαφυλάξει την αξιοπιστία της.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από την πλευρά του, θα λάβει όλα τα επιπλέον απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά παρόμοια φαινόμενα επιθέσεων, που όλοι μας καταδικάζουμε».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-2-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Νέες επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο να καεί ο βουλευτής, Γ. Αρβανιτίδης


Τελευταίες Ειδήσεις