Logo

Μήνυμα - απειλή στο Facebook για τους γονείς της μικρής Μαντλίν [βίντεο+φωτο]



 
 

madelein1a 19-4-2013Η μητέρα της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, που αγνοείται εδώ και 6 χρόνια - χάθηκε το 2007 στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές...

με την οικογένειά της - μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας, είπε ότι δέχθηκε απειλές, μέσω ανάρτησης στο facebook.

Συγκεκριμένα, ένα διαδικτυακό "troll", ανέφερε στο μήνυμαm ότι άγνωστος θα επιχειρήσει να την πυροβολήσει κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου του Λονδίνου.

Η Κέιτ ΜακΚαν θα λάβει μέρος στον μαραθώνιο του Λονδίνου, προκειμένου να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την οργάνωση «Missing People Foundation».

Η μητέρα της Μαντλίν, ειδικότερα, θα τρέξει ως επίσημος πρεσβευτής της οργάνωσης και όπως δήλωσε στο Daybreak ITV κινδυνεύει μετά από διαδικτυακό απειλητικό μήνυμα.

Όπως είπε, η ανάρτηση στο facebook από άγνωστο χρήστη έγραφε: «Λοιπόν, θα πάω κι εγώ. Έχει κανείς κανένα όπλο; Μπαμ!».

madelein1 19-4-2013

Σημειώνεται, ότι ο εκπρόσωπος της οικογένειας ΜακΚαν, Κλάρενς Μίτσελ, είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες στη Sun: «Το υλικό της ανάρτησης βρίσκεται στην κατοχή της αστυνομίας. Ένα σχόλιο αποτελεί απειλή κατά της ζωής της Κέιτ και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-4-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις