Logo

Ινδός πολιτικός: «Κρέμασμα στις γυναίκες που κάνουν προγαμιαίο σεξ»!



 
 

ndnsx 15-4-2014Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει πρόσφατη δήλωση κορυφαίου Ινδού πολιτικού, ο οποίος είπε ότι οι γυναίκες που έχουν προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις...

θα πρέπει να οδηγούνται στην κρεμάλα.

Συγκεκριμένα, ο Αμπού Αζμί, του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ινδίας, είπε την περασμένη εβδομάδα σε έναν δημοσιογράφο ότι οι γυναίκες που έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, ακόμα και εκείνες που έχουν πέσει θύματα βιασμού, θα πρέπει να καταδικάζονται σε θάνατο!

«Αν ο βιασμός συμβαίνει με ή χωρίς συναίνεση, θα πρέπει να τιμωρείται, όπως ορίζεται στο Ισλάμ», δήλωσε ο Αζμί, ο οποίος προσέθεσε: «Η λύση είναι η εξής: Κάθε άγαμη γυναίκα που πηγαίνει με έναν άνδρα, με ή χωρίς τη συγκατάθεσή της, θα πρέπει να οδηγείται στην κρεμάλα. Και οι δύο θα πρέπει να οδηγούνται στην κρεμάλα. Το προγαμιαίο σεξ δεν θα πρέπει να επιτρέπεται ακόμη και αν μια γυναίκα έχει δώσει τη συγκατάθεσή της».

Ο Ινδός πολιτικός έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις σε απάντηση των σχολίων του αρχηγού του κόμματός του, Μουλαγιάμ Σινχ Γιαντάβ, ο οποίος, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης την περασμένη Πέμπτη, είχε υποστηρίξει ότι η καταδίκη στη θανατική ποινή για βιασμό είναι «άδικη», καθώς «τα αγόρια κάνουν λάθη».

Σημειώνεται ότι, αυτή την περίοδο, η Ινδία βρίσκεται εν μέσω εθνικών εκλογών, προκειμένου να επιλέξει τους νέους εθνικούς της ηγέτες, ενώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που επικαλείται το CNN, περισσότερο από το 90% των συνολικά 814,5 εκατ. ψηφοφόρων της Ινδίας θεωρεί προτεραιότητα τη διακοπή της βίας κατά των γυναικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις