Logo

Πα-τέρας άφησε το παιδί του να πεθάνει από την πείνα γιατί έπαιζε βιντεοπαιχνίδια! [βίντεο]



 
 

videogames thanatos mwro 16-4-2014Πατέρας εθισμένος στα βίντεοπαιχνίδια άφησε τον μόλις δύο ετών γιό του να πεθάνει από την πείνα και στη συνέχεια τον έβαλε σε...

σακούλα απορριμμάτων και τον πέταξε σε κήπο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Νότια Κορέα. Η αστυνομία συνέλαβε την Μ. Τετάρτη τον άνδρα, μετά τον εντοπισμό του πτώματος του γιου του σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, κοντά στη νοτιοανατολική πόλη Νταεγκού.

Ο παίκτης, ο 22χρονος Τσουνγκ όπως τον αποκαλεί η αστυνομία, ήταν άνεργος και περνούσε τον χρόνο του στα ιντερνετ - καφέ, ενώ η σύζυγος του είχε αφήσει τη φροντίδα του παιδιού, καθώς εργαζόταν σε εργοστάσιο, μακριά από το σπίτι.

Εκείνος επέστρεφε κάθε δύο ή τρεις ημέρες για να ταΐσει το αγοράκι, ωστόσο, στις 7 Μαρτίου βρήκε το παιδί νεκρό στο διαμέρισμα.

Άφησε το άψυχο σώμα για τουλάχιστον ένα μήνα, πριν το τοποθετήσει σε σακούλα σκουπιδιών και το ρίξει σε έναν κήπο, εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Ο άνδρας δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού του στην αστυνομία, πριν παραδεχτεί ότι είχε πετάξει το πτώμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το 2009, η χώρα συγκλονίστηκε από μια παρόμοια υπόθεση. Ένα νεαρό ζευγάρι είχε αφήσει το τριών μηνών μωρό του να πεθάνει από την πείνα, ενώ περνούσε ώρες παίζοντας στο διαδίκτυο, κυρίως ένα παιχνίδι με θέμα την ανατροφή ενός εικονικού παιδιού.

]

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις