Logo

ΗΠΑ: 29χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες στο διαμέρισμά του



 
 

bsxprtm 16-4-2014Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα της κομητείας Σεντ Λούις, των ΗΠΑ, από την είδηση ότι ένας άνδρας βασάνιζε σεξουαλικά 5 γυναίκες στο διαμέρισμά του...

σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, χρησιμοποιώντας απειλές και ψυχολογικό έλεγχο, προκειμένου να αποτρέψει τα θύματά του από το να πάνε στην αστυνομία.

Ο 29χρονος Άνταμ Μάικλ Καπριλιόνε αντιμετωπίζει τώρα 19 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων για βιασμό, σοδομισμό και επίθεση και κρατείται στη φυλακή έναντι εγγύησης 500.000 δολαρίων.

«Τα επίπεδα βίας και βασανιστηρίων που υπέστησαν αυτές οι γυναίκες καθιστούν τον κατηγορούμενο ιδιαίτερα επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση του 29χρονου, ενώ προέτρεψε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα που μπορεί να έχει πέσει θύμα του να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Καπριλιόνε διέπραξε τα εγκλήματα μέσα στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 8 ετών, ωστόσο οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο και, κατόπιν έρευνας, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 4 θύματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις