Logo

ΗΠΑ: Σύγχρονη «Μήδεια» επιχείρησε να πνίξει τα παιδιά της σε ποτάμι [βίντεο+φωτο]



 
 

mhdeia potami paidia 18-4-2014Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η υπόθεση μίας σύγχρονης «Μήδειας» που επιχείρησε να πνίξει τα ανήλικα παιδιά της σε ένα ποτάμι...

στην πολιτεία της Φιλαδέλφεια, στις ΗΠΑ.

«Πρωταγωνίστρια» η 49χρονη Τζοάν Σμιθ, η οποία ανέβηκε με το βανάκι το οποίο οδηγούσε με επιβάτες τα τρία ανήλικα παιδιά της σε μια γέφυρα και στη συνέχεια το έριξε στον ποταμό Ντέλαγουερ.

Για καλή τύχη των παιδιών, δύο αγοριών και μιας κοπέλας, ηλικίας 13 έως 15 ετών, στις 6:30 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (τοπική ώρα), από το σημείο έτυχε να περνάει ο Ντάρνελ Τέιλορ με τη γυναίκα του.

Όταν άκουσαν τις φωνές, πλησίασαν στο σημείο και είδαν το αυτοκίνητο να βυθίζεται. «Δεν μπορούσα να ανοίξω τα παράθυρα λόγω της πίεσης του νερού και ζήτησα από την κοπέλα να το κλωτσήσει, όπως και έκανε», περιέγραψε τις δραματικές στιγμές ο Τέιλορ.

Η 49χρονη κατηγορείται για τριπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρατείται, ενώ από το δικαστή έχει οριστεί ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη το ποσό των 600.000 δολαρίων.

Σημειώνεται, ότι τα παιδιά της 49χρονης είναι όλα καλά στην υγεία τους, ενώ ένα εξ αυτών φέρει  ελαφρά κοψίματα στα πόδια.

mhdeia2 potami paidia 18-4-2014

mhdeia3 potami paidia 18-4-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις