Logo

Μοιραία λάθη στη διακομιδή του Μίκαελ Σουμάχερ; [φωτο]



 
 

schumi2 18-4-2014Ρεπορτάζ του Γερμανικού περιοδικού Der Stern φέρνει στο φως νέα στοιχεία γύρω από τον τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ...

υποστηρίζοντας ότι από αυτά προκύπτει πως έγιναν σοβαρά λάθη κατά τη διακομιδή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Σύμφωνα με το Γερμανικό περιοδικό τα λάθη οφείλονται στο γεγονός ότι οι διασώστες δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση του τραυματισμένου "Σούμι".

Συγκεκριμένα, το περιοδικό επισημαίνει ότι το ελικόπτερο έφτασε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος στο Μέριμπελ, ωστόσο οι διασώστες ξεγελάστηκαν από το γεγονός πως ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε κανονικά.

Η επαφή του Σουμάχερ με το περιβάλλον είχε σαν αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν οι διασώστες σε ένα μικρό νοσοκομείο και έτσι να χαθούν οι δύο πρώτες κρίσιμες ώρες.

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ λίγο αργότερα επιδεινώθηκε ραγδαία και αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

schumi1 18-4-2014

 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια  του "Σούμι" δεν έχει επιρρίψει ακόμα ευθύνες σε κανέναν, ενώ δεν έχει πάρει θέση ούτε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις