Logo

To απίστευτο ταξίδι ενός 16χρονου - Από Καλιφόρνια, Χαβάη κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου!



 
 

hawaiian-airlines 21-4-2014Επέζησε των πολικών θερμοκρασιών και της έλλειψης οξυγόνου που κυριαρχούν μέσα στο θόλο ρόδας αεροσκάφους, όπου ήταν... 

κρυμμένος επί πέντε ολόκληρες ώρες, όσες, δηλαδή, διήρκεσε η πτήση από την Καλιφόρνια στη Χαβάη. 

Ο λόγος για έναν 16χρονο, ο οποίος έχοντας στόχο να το σκάσει από το σπίτι του επέλεξε να ταξιδέψει ως λαθρεπιβάτης από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας μέχρι το Μάουι της Χαβάης, όπου τον εντόπισαν υπάλληλοι της  αεροπορικής εταιρείας Hawaiian Airlines. 

H πληροφορία για την ύπαρξη του έφηβου λαθρεπιβάτη στο θόλο ρόδας αεροσκάφους δόθηκε  αρχικά από την Hawaiian Airlines και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε το  FBI.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας στη  Χονολουλού, Τομ Σίμον, ο 16χρονος κατάφερε να επιζήσει των πολικών θερμοκρασιών και της έλλειψης οξυγόνου που επικρατούν σε ύψος 38.000 ποδών, καθώς  ταξίδεψε πάνω από τον μισό Ειρηνικό Ωκεανό.

Τα στοιχεία του 16χρονου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ η Hawaiian Airlines δεν έχει κανένα στοιχείο για το πώς κατάφερε ο 16χρονος να επιβιώσει στα 38.000 πόδια και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για τόσο μεγάλο διάστημα.

Από την πλευρά του το  FBI επιβεβαίωσε από τις κάμερες ασφαλείας ότι όντως ο 16χρονος επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο από το Σαν Χοσέ και σύμφωνα με τον Τον Σίμσον δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά την φροντίδα του θα αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες της Χαβάης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις