Logo

Απίστευτο: Κέρδισε 3 φορές στο Ξυστό μέσα σε τρεις εβδομάδες!



 
 

ltrwnr 24-4-2014Ο σοφός λαός λέει, ότι μερικοί άνθρωποι έχουν την τύχη με το μέρος τους και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση ενός άνδρα από το Σικάγο...

ο οποίος κέρδισε 3 φορές το στιγμιαίο λαχείο (Ξυστό) μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα!

Για την ακρίβεια, ο 31χρονος Κρίστοφερ Κέιλιν, ο οποίος θεωρείται «περιστασιακός παίκτης» του Ξυστό, κατάφερε να κερδίσει συνολικά 276.000 δολάρια μέσα σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων.

«Όταν νίκησα την πρώτη φορά, πολύ απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Κέιλιν για τα πρώτα 25.000 δολάρια που κέρδισε και προσέθεσε: «Η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι για τη νίκη μου που βγήκαμε έξω για φαγητό για να το γιορτάσουμε. Επιστρέφοντας σπίτι, σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και αποφάσισα να αγοράσω άλλο ένα Ξυστό. Κέρδισα άλλα 1.000 δολάρια».

Μία εβδομάδα αργότερα, ο 31χρονος αγόρασε ακόμα ένα Ξυστό από το περίπτερο που είχε αγοράσει και το πρώτο νικητήριο λαχείο και επέστρεψε στο γραφείο του. Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, ανακάλυψε ότι μόλις είχε κερδίσει άλλα... 250.000 δολάρια!

«Μπορείτε απλά να πείτε ότι είχα προαίσθημα», είπε ο Κέιλεν αναφερόμενος στην απόφασή του να αγοράσει το τρίτο Ξυστό από το περίπτερο όπου είχε αγοράσει και το πρώτο που του έφερε τη νίκη.

«Το να κερδίσει κανείς τρία χρηματικά βραβεία αυτού του ύψους μέσα σε τρεις εβδομάδες, είναι κάτι το αρκετά ασυνήθιστο», δήλωσε ο Μάικ Λανγκ, εκπρόσωπος του Ξυστό στο Ιλινόις.

«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά προσωπικά, εργάζομαι στο Ξυστό από το 1990 και δεν θυμάμαι κανέναν να έχει κερδίσει τρεις φορές μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

Όσον αφορά στο τι σκοπεύει να κάνει τα χρήματα που κέρδισε, ο υπερτυχερός 31χρονος πρόκειται να ξεχρεώσει τα φοιτητικά του δάνεια, να αγοράσει ένα σπίτι, να κάνει τον γάμο του, αλλά και να βάλει ένα ποσό στην άκρη για τα μελλοντικά δίδακτρα των παιδιών του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις