Logo

Λονδίνο: «Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να λάμψει η αλήθεια» λέει ο Κυριάκος Γριβέας



 
 

griveas vatsikaΔηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε την Πέμπτη το πρωί ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας, που κατηγορείται για το σκάνδαλο...

του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα λίγο πριν ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, που εξετάζει το αίτημα των ελληνικών Αρχών για έκδοση του ζεύγους στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Γριβέας δήλωσε τα εξής:

«Όπως είναι γνωστό, ακολουθείται ενώπιον της αγγλικής δικαιοσύνης η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη εκκίνηση της ποινικής διαδικασίας με την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος μας, πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα όπου και θα δώσουμε εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Ανεξαρτήτως της απόφασης αυτού του δικαστηρίου και της όποιας πορείας της διαδικασίας, σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας, όπου και θα αποδειχτεί η αλήθεια».

Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το βρετανικό δικαστήριο μετά το πέρας της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας και κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το απόγευμα, όπως έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος του δικαστηρίου θα εκδώσει την απόφασή του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις