Logo

ΣΟΚ: Ο αποκεφαλισμός Νιγηριανού αξιωματικού από την Μπόκο Χαράμ [βίντεο+φωτο]



 
 

BokoHaram2 24-7-2014Ένα βίντεο που σοκάρει, καθώς δείχνει μέλη της Μπόκο Χαράμ να αποκεφαλίζουν έναν αξιωματικό της Αεροπορίας της...

Νιγηρίας κάνει την Πέμπτη το γύρο του διαδικτύου.

Το θύμα, κατά την ανάκρισή του από τους μαχητές της Μπόκο Χαράμ είπε  ότι λεγόταν Ομάρ Αμπουμπακάρ και ήταν μέλος του Τομέα 9 των νιγηριανών στρατιωτικών δυνάμεων που ειδικεύονται στις μάχες με την ισλαμιστική οργάνωση. 

Οι ισλαμιστές  τοποθέτησαν την ταυτότητά του πάνω του για να αποδείξουν ότι είναι όντως Νιγηριανός αξιωματικός.

Επίσης, κατά την ανάκριση  ο Αμπουμπακάρ ρωτήθηκε πόσος είναι ο μισθός του και εκείνος απάντησε 40 χιλιάδες νιγηριανά ναΐρα (183 ευρώ). Τότε ένας από τους αρχηγούς της οργάνωσης ακούγεται να λέει:  «Σε έστειλαν για να σκοτώσεις τη Μπόκο Χαράμ; Και υπηρετείς το κράτος αντί για τον Αλλάχ; Είμαστε μέλη του Τζαμαάτου Αχλίς Σούνα Λίνταγουατι Γουάλ Τζιχάντ και ο Αλλάχ μας έστειλε σήμερα έναν άπιστο, έναν προδότη».

BokoHaram3 24-7-2014

Ο Αμπουμπακάρ απάντησε προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του ότι είναι Μουσουλμάνος, αλλά οι αντάρτες απάντησαν ότι «δε θα σε σώσουν οι προσευχές, θα δικαστείς σύμφωνα με το Κοράνι».

BokoHaram6 24-7-2014

Το βίντεο στη συνέχεια δείχνει τους ενθουσιασμένους αντάρτες που υμνούν τον Αλλάχ να αποκεφαλίζουν με φρικιαστικό τρόπο τον αξιωματικό και να κρατούν το κεφάλι του ψηλά πανηγυρίζοντας ενώ βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό με κινητό τηλέφωνο.

BokoHaram3324-7-2014

 bokoharam7 24-7-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις