Logo

Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του ιδιοκτήτη του πλοίου Sewol [βίντεο]



 
 

idiokthths ptwma Sewol 25-7-2014Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του Γιο Μπγιούνγκ Έουν, πλοιοκτήτη του μοιραίου Sewol που ναυάγησε...

τον περασμένο Απρίλιο στα ανοιχτά της Νότιας Κορέας και στέρησε τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Σεο Γιονγκ- σεόκ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η νεκροψία και το τεστ DNA στο πτώμα του επιχειρηματία που ήταν σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση, δεν έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση και δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του.

Ο Γιο που ήταν καταζητούμενος για πολλαπλά αδικήματα μετά το ναυάγιο του οχηματαγωγού βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στις 12 Ιουνίου, στην Σουντσεόν μια πόλη 300 χιλιόμετρα νότια της Σεούλ.

Η αστυνομία όμως ανακοίνωσε μόλις αυτή την εβδομάδα ότι το πτώμα που είχε βρεθεί ήταν του φυγόδικου πλοιοκτήτη. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά ήταν αδύνατο να προσδιορίσουμε τα ακριβή αιτία του θανάτου», ανέφεραν τα στελέχη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Από την νεκροψία δεν διαπιστώθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι ο θάνατος προήλθε από τραύμα το οποίο προκλήθηκε από κάποιο όπλο ή αν υπήρξε στραγγαλισμός, καθώς οι ιστοί της κεφαλής και του τραχήλου έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης του πτώματος, ανέφεραν οι ιατροδικαστές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ιδιοκτήτη του Sewol [βίντεο+φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις