Logo

Ινδία: Λιντσάρισαν τους βιαστές του 7χρονου κοριτσιού [φωτο]



 
 

india viastesΕξοργισμένοι χωρικοί επιτέθηκαν και χτύπησαν τρεις άνδρες - τον έναν μέχρι θανάτου - θεωρώντας τους ως βιαστές και δολοφόνους...

του 7χρονου κοριτσιού που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, στην ανατολική Ινδία.

Πρόκειται για έναν τοπικό ιερέα και δύο φίλους του, τους οποίους οι χωρικοί θεώρησαν ως δράστες του νέου φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει τη χώρα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους τρεις άνδρες γυμνούς πεσμένους στο έδαφος μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα των συγχωριανών της 7χρονης. Ο ένας από αυτούς ξεψύχησε στον τόπο του λιντσαρίσματος.

Σύμφωνα με τους χωρικούς, η μικρή χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Παρόλα αυτά κατά την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού πριν τη δολοφονία του κοριτσιού. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οικογενειακής απάτης ως κίνητρο για τη δολοφονία.

«Περιμένουμε την αυτοψία για την επιβεβαίωση του βιασμού», δήλωσε ένας αστυνομικός. «Γνωρίζουμε ότι υπήρχε κάποια εχθρότητα μεταξύ της οικογένειας των κοριτσιών και του βασικού κατηγορούμενου, Ράταν Ντας.

Σημειώνεται, ότι στην Ινδία καταγγέλλεται κατά μέσο όρο ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά.

india viastes 25-07-2014

india viastes3 25-07-2014

india viastes4 25-07-2014

india viastes5 25-07-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2014 από directNEWS.gr πηγή:Ημερησία


Τελευταίες Ειδήσεις