Logo

Τραγικός θάνατος 19χρονης σε τροχαίο - Μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στο τιμόνι [φωτο]



 
 

troxaio mallia 30-7-2014Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη κοπέλα από την Ιταλία, όταν τα μακριά της μαλλιά μπλέχτηκαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα...

το αυτοκίνητό της να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Στο αυτοκίνητο της 19χρονης Κατερίνα Αλτσέτα βρισκόταν και ο 21χρονος αδελφός της Πιέτρο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν περιπολικά και ένα όχημα της Πυροσβεστικής που έκοψε τις λαμαρίνες για να μπορέσει να απεγκλωβίσει τα δύο αδέλφια.

«Για έναν ανεξήγητο λόγο, τα μαλλιά της Κατερίνας μπλέχτηκαν στο τιμόνι. Μάλλον θα έκανε κάποια απότομη κίνηση του κεφαλιού της και το τιμόνι έστριψε προς το αντίθετο ρεύμα», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της κοπέλας, το δυστύχημα συνέβη αφού η Κατερίνα άνοιξε το παράθυρο, με αποτέλεσμα τα ξανθά μαλλιά της να παρασυρθούν στον αέρα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο 21χρονος, μπλέχτηκαν στο τιμόνι και όταν προσπάθησε να τα ξεμπλέξει το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του.

Η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 42 ετών και 47 ετών, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

troxaio2 mallia 30-7-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις