Logo

Έφηβος εντοπίστηκε νεκρός στο σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους [φωτο]



 
 

aeroskafos2 30-7-2014Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε, την Τρίτη, ότι το άψυχο σώμα ενός εφήβου βρέθηκε στο σύστημα προσγείωσης ενός Αμερικανικού μεταγωγικού...

αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο το Πενταγώνου, αντιναύαρχο, Τζον Κίρμπι, ο ανήλικος «λαθρεπιβάτης» εντοπίστηκε νεκρός τη νύχτα της Κυριακής, κατά τον έλεγχο ρουτίνας στο στρατιωτικό αεροσκάφος C-130J που είχε προσγειωθεί στην Αμερικανική αεροπορική βάση του Ράμσταϊν, στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το αγόρι βρισκόταν στην πίσω θυρίδα του σκέλους προσγείωσης του αεροπλάνου και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί πότε κατάφερε να κρυφτεί εκεί.

Ο Τζον Κίρμπι είπε, ότι ο νεκρός ανήλικος είναι πιθανότατα Αφρικανικής καταγωγής, προσθέτοντας ότι το C-130J πραγματοποιούσε πτήσεις υποστήριξης στη Διοίκηση των Ένοπλων Αμερικανικών Δυνάμεων της Αφρικής (Africom) «με σταθμούς σε ορισμένες χώρες». Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου δεν κατονόμασε ποιες ήταν αυτές οι χώρες.

Αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε πραγματοποιήσει μια οκταήμερη αποστολή στην Αφρική και μεταξύ άλλων είχε προσγειωθεί και στο Μαλί.

aeroskafos1 30-7-2014

Σημειώνεται, ότι την έρευνα της υπόθεσης και τη νεκροτομή του νεαρού αγοριού έχουν αναλάβει οι Γερμανικές αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις