Logo

Γάζα: Νεκροί 29 Παλαιστίνιοι από τις Ισραηλινές επιδρομές την Πέμπτη [φωτο]



 
 

gaza1 21-8-2014Είκοσι εννέα νεκρούς Παλαιστίνιους, στους οποίους περιλαμβάνονται τρεις διοικητές της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς και...

πολλά παιδιά, άφησαν πίσω τους οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε στη Λωρίδα της Γάζας την Πέμπτη - 45η ημέρα των συγκρούσεων - ο Ισραηλινός στρατός. 

Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί στη Γάζα έχει αυξηθεί στους 2.078 από την έναρξη της επιχείρησης στις 8 Ιουλίου 2014. 

Από τα θύματα, τα 61 σκοτώθηκαν μετά τη διακοπή της εκεχειρίας διάρκειας 9 ημερών την Τρίτη και την αποτυχία των έμμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων στο Κάιρο.

Στο μεταξύ, χιλιάδες Παλαιστίνιοι βγήκαν στους δρόμους την Πέμπτη, για τις κηδείες των τριών διοικητών του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς, Κασάμ (Qassam). 

gaza2 21-8-2014

Συγκεκριμένα, η Κασάμ ανακοίνωσε ότι ο Mohamed Abo Shamaleh, ο Raed Al-Attar και ο  Mohamed Barhoum σκοτώθηκαν σε μια επίθεση στη Ράφα, την Πέμπτη, κάτι παραπάνω από μια ημέρα από την απόπειρα κατά της ζωής του ηγέτη της Mohammed Deif.

gaza3 21-8-2014

Οι χιλιάδες υποστηρικτές της Χαμάς, όπως αναφέρει το aljazeera, βγήκαν στους δρόμους καθώς οι πομπές των κηδειών "ταξίδεψαν" σε όλη τη Ράφα, η οποία φέρει τα σημάδια των Ισραηλινών βομβαρδισμών από τις προηγούμενες ημέρες 

gaza4 21-8-2014

Σημειώνεται, ότι ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής υπηρεσίας άμεσης βοήθειας, Άσραφ αλ Κούντρα, έκανε λόγο την Πέμπτη για «προστατευμένη παρυφή» από το Ισραήλ με στόχο να σταματήσει τις ρίψεις ρουκετών από τον Παλαιστινιακό θύλακα και να καταστρέψει τις σήραγγες που χρησιμοποιεί η Χαμάς για να εξαπολύει επιθέσεις.

gaza5 21-8-2014

gaza6 21-8-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις