Logo

Έσφαξε την 12χρονη κόρη του επειδή τον εγκατέλειψε η γυναίκα του [φωτο]



 
 

pateras maxirwma korh 22-8-2014Αντιμέτωπες με ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν οι Ιταλικές αρχές, όταν ένας πατέρας έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο την 12χρονη κόρη του...

Ο 47χρονος Ρομπέρτο Ρούσο από την Κατάνια της Σικελίας, σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 12χρονη κόρη του, Λάουρα, ενώ επιτέθηκε και στην 14χρονη Μαρίκα, επίσης κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η 14χρονη σώθηκε αν και νοσηλεύεται στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, χάρη στη παρέμβαση των δύο μεγαλύτερων αδελφών της.

Συγκεκριμένα, ο17χρονος και ο 20χρονος ακούγοντας τα ουρλιαχτά της αδελφής τους, ανέβηκαν γρήγορα στο δωμάτιο και προσπάθησαν να σταματήσουν τον πατέρα τους, παλεύοντας μαζί του.

pateras2 maxirwma korh 22-8-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, ο ένας εκ των γιων της οικογένειας, ο 20χρονος Αντρέα τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά καθώς είχε πιαστεί στα χέρια με τον παιδοκτόνο.

Ο 47χρονος αφότου μαχαιρώνοντας τις δύο κόρες του, άρπαξε ένα άλλο μαχαίρι και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καρφώνοντας το στην κοιλιά του. Ωστόσο, επέζησε ενώ οι γιατροί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δίνουν μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία και να τον κρατήσουν στη ζωή.

pateras3 maxirwma korh 22-8-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο λόγος που ο άνδρας προχώρησε στο συγκεκριμένο φρικιαστικό έγκλημα φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε πριν λίγες μέρες και ο 47χρονος πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η μεταξύ τους σχέση.

pateras4 maxirwma korh 22-8-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις