Logo

''Αναστήθηκε'' λίγο πριν την... κηδεία του [φωτο]



 
 

nekros1 27-8-2013Οι πενθούντες συγγενείς επισκέφθηκαν ένα νεκροτομείο για να δουν έναν θείο τους, ο οποίος υποτίθεται ότι πέθανε, μόνο που... 

τον βρήκαν να  «στριφογυρίζει» μέσα στην ειδική σακούλα για νεκρούς. 

Ο Valdelucio Goncalves, 54 ετών, είχε κηρυχθεί νεκρός από τους γιατρούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχε υποστεί «αναπνευστική και ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων».

Η οικογένειά του 54χρονου είχε ενημερωθεί και το σώμα του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, που βρίσκεται μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο στο Menadro de Farias, στο Σαλβαδόρ στο βορειοανατολικό τμήμα της Βραζιλίας.  

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δύο ώρες αργότερα επιτράπηκε η είσοδος στο νεκροτομείο του Walterio Goncalves, αδελφού του 54χρονου, για να ντύσει το σώμα του, ώστε να είναι έτοιμο για την κηδεία του, αργότερα μέσα στην ημέρα.

nekros1a 27-8-2014

Τότε ο Walterio Goncalves αντιλήφθηκε με τρόμο, ότι η ειδική σακούλα γα νεκρούς που είχαν τοποθετήσει τον αδελφό του... κουνιόταν! Έτσι, άρχισε να φωνάζει, μπήκαν στο νεκροτομείο οι γιατροί, οι οποίοι αφού εξέτασαν το... πτώμα αποφάνθηκαν ότι ο άνθρωπος ήταν ζωντανός!

Οι συγγενείς, αντί να ασχολούνται με τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία, άρχισαν να ψάχνουν για νοσοκομείο στο οποίο θα μετέφεραν τον 54χρονο, καθώς αρνήθηκαν να τον αφήσουν στους γιατρούς που τον είχαν «πεθάνει».

nekros12 27-8-2013

Ο Valdelucio Goncalves πάσχει από σοβαρές ασθένειες και στην κατάστασή του δεν μπορεί να μιλήσει.

Πήρε, λοιπόν, μολύβι και χαρτί κι έγραψε προς τους αγαπημένους του: «Εγώ ο Valdelucio είχα το θάνατο στα πόδια μου, αλλά η πίστη μου ήταν τόσο ισχυρή που θεραπεύτηκα».

Τώρα, το νοσοκομείο διενεργεί έρευνα για το «θανάσιμο» λάθος που παραλίγο να στείλει στον τάφο ζωντανό ασθενή!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις