Logo

Φονιάς και αυτόχειρας - Πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους και αυτοκτόνησε



 
 

nosokomeio leukwsias 28-8-2014Την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας άφησε η 31χρονη Σταυρούλα Φλώρου από τον Κόρνο, η οποία το....

μεσημέρι της Τετάρτης είχε πυροβοληθεί από τον 35χρονο πρώην σύζυγό της, Χρήστο Ελευθερίου.

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί στο σπίτι της μητέρας του θύματος που υπέκυψε στα τραύματά του στις 22:15 της Τετάρτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν. 

Τρεις ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:00 ο 35χρονος δράστης εντοπίστηκε από την αστυνομία μέσα σε μια λίμνη αίματος κοντά στο αυτοκίνητό του έξω από το εξωκλήσι - μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Δελίκηπου και Κάτω Λευκάρων.

Η σκηνή της τραγωδίας

Όπως αναφέρει "Ο Φιλελεύθερος", η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, όταν γύρω στις 15:30 το μεσημέρι, ο 35χρονος μετέβη στο σπίτι της πρώην πεθεράς του για να παραλάβει τα δύο παιδιά, που είχε από το γάμο του με την 31χρονη, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 ετών.

Ωστόσο, τα παιδιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αρνήθηκαν να πάνε μαζί του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο.

Τότε ο 35χρονος, μπροστά στα δύο παιδιά του και με μάρτυρες κατοίκους της περιοχής, πήγε αμέσως στο αυτοκίνητό του, απ΄ όπου πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που ήταν γεμάτο και πυροβόλησε μία φορά εναντίον της πρώην συζύγου του, την οποία έπληξε στο κεφάλι.

Τα σφαιρίδια από τον πυροβολισμό έπληξαν τόσο τον 39χρονο σύντροφο της πρώην συζύγου του όσο και την 80χρονη γιαγιά της που εκείνη την ώρα κάθονταν με την 31χρονη στη βεράντα του σπιτιού. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών κρίνεται ότι είναι εκτός κινδύνου.

Ο δράστης, ο οποίος διετέλεσε τρόφιμος του ψυχιατρείου και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, μετά τον πυροβολισμό είχε εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο.

Πέμπτη και Παρασκευή οι νεκροτομές 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στα  νεκροτομεία των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας και Λευκωσίας θα διενεργηθούν οι νεκροψίες - νεκροτομές στις σορούς των πρώην συζύγων, Σταυρούλας Φλώρου, 31 ετών, και Χρήστου Ελευθερίου, 35 ετών.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία που σημειώνεται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών στην Κύπρο. Πριν μερικούς μήνες μία γυναίκα είχε δολοφονηθεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις