Logo

Επτάχρονη επέζησε από τον στραγγαλισμό και την ταφή της! [βίντεο+φωτο]



 
 

girl2 28-8-2014Ένας έντρομος χωρικός έσωσε ένα μικρό κορίτσι που είχε θαφτεί ζωντανό σε ένα λάκκο σκεπασμένο με χώματα, σε ένα χωράφι από ζαχαροκάλαμα, αφού...

το άκουσε να κλαίει και να ζητά βοήθεια. 

Ο Alok Kumar, από το χωριό Maanpur, περιοχή Sitapur της Ινδίας γύριζε από τα χωράφια του το βράδυ όταν άκουσε τις απεγνωσμένες κραυγές ενός κοριτσιού.

Εκείνος ακολούθησε τους απαλούς ήχους στη μέση ενός χωραφιού από ζαχαροκάλαμα, όπου σοκαρισμένος βρήκε το έδαφος να κινείται, καθώς το κορίτσι προσπαθούσε να σκάψει το δρόμο της προς τα έξω.

Έτσι, ο χωρικός άρχισε να σκάβει μέχρι που είδε ότι κάτω από το έδαφος ήταν θαμμένη μια μικρούλα. 

girl1a 28-8-2014

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το κοριτσάκι είπε ότι ο θείος της και η θεία της αφού προσπάθησαν να την στραγγαλίσουν, την έθαψαν ζωντανή για άγνωστη έως τώρα αιτία.

Οι αρχές αναζήτησαν την οικογένεια της 7χρονης, που είπε ότι την λένε Tanu και ότι ζούσε στο χωριό Semri Gaura μαζί με τη μητέρα της Renu Awasthi. Ωστόσο, οι αρχές ανακάλυψαν ότι και η μητέρα της αγνοείται από τις 20 Αυγούστου 2014!

Παράλληλα, η μικρή δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τους ανθρώπους που την έθαψαν, αφού προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν, όπως είπε στην εφημερίδα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Sitapur, Rajesh Krishna.

girl3 28-8-2014

Όταν η γιαγιά της έμαθε για την περιπέτεια της μικρής, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα και πήρε το κοριτσάκι υπό την κηδεμονία της έως ότου οι αρχές να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από την περιπέτειά της 7χρονης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις