Logo

Επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης σχεδίαζαν οι τζιχαντιστές



 
 

quarantine 30-8-2014Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ πραγματοποιούσαν έρευνα για την παραγωγή βιολογικών όπλων, σύμφωνα...

με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

Ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε στα χέρια ενός Τυνήσιου φοιτητή χημείας, περιείχε ένα εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες μετατροπής της βουβωνικής πανώλης σε όπλο πολέμου.

Το κείμενο αναφέρει ότι τα βιολογικά και τα χημικά όπλα είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά πληθυσμών του εχθρού. "Τα πλεονεκτήματα των βιολογικών όπλων είναι το χαμηλό κόστος και το υψηλό ποσοστό των θυμάτων", σημειώνεται χαρακτηριστικά.

"Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την εξάπλωση των βιολογικών ή χημικών παραγόντων με τρόπο που θα επηρεάσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ατόμων. Ο αέρας, η κύρια παροχή νερού, τα τρόφιμα. Η πιο επικίνδυνη είναι μέσω του αέρα", προστίθεται.

Το εγχειρίδιο εξερευνά μια ποικιλία από μέσα εξάπλωσης "χημικών ή βιολογικών παραγόντων" σε μια ευρεία περιοχή - συμπεριλαμβανομένων ρουκετών και πυραύλων, αποστολών αυτοκτονίας με αυτοκίνητα, καθώς και μόλυνση των συστημάτων κλιματισμού.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν, καθώς η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε νέα βίντεο σφαγών, ανάμεσά τους και ο αποκεφαλισμός ενός Κούργου στρατιώτη πεσμεργκά. Ένα βίντεο με τίτλο "Ένα μήνυμα από αίμα για τους ηγέτες της αμερικανο-κουρδικής συμμαχίας," δείχνει 15 πεσμεργκά με πορτοκαλί φόρμες, τους οποίους η οργάνωση προειδοποίησε ότι θα σκοτώσει σε αντίποινα για την υποστήριξη των Κούρδων στην αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις