Logo

Μακελειό σε σχολείο - Άνδρας σκότωσε τρεις μαθητές, τραυμάτισε έξι και αυτοκτόνησε [φωτο]



 
 

china1a 1-9-2014Μακελειό σημειώθηκε τη Δευτέρα σε δημοτικό σχολείο της κεντρικής Κίνας κατά την πρώτη ημέρα των μαθημάτων μετά τις...

καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε σε σχολείο της πόλης Σιγιαν της επαρχίας Χουμπέι.

Ο άνδρας επιτέθηκε συνολικά σε εννέα ανθρώπους, σκοτώνοντας τρεις από αυτούς και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό.

Ο δράστης, όπως μετέδωσε το κρατκό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV στο μικρομπλόγκ του, ήταν πατέρας μίας μαθήτριας που φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο και επιτέθηκε εναντίον των μαθητών, επειδή η διεύθυνση του σχολείου δεν είχε επιτρέψει στην κόρη του να εγγραφεί για το νέο τρίμηνο καθώς δεν είχε ολοκληρώσει τις σχολικές της εργασίες στη διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας - του οποίου έγινε γνωστό μόνο το επίθετο Τσαν-- τραυμάτισε έναν καθηγητή και οκτώ μαθητές.

Τρεις από τους τραυματισμένους μαθητές  πέθαναν κατά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις εναντίον σχολείων και μαθητών ανά την Κίνα. Το κύμα βίας έχει οδηγήσει σε δημόσιες εκκλήσεις για την αναγκαιότητα της λήψης μέτρων προστασίας των ανηλίκων σε μία χώρα όπου τα περισσότερα ζευγάρια έχουν ένα παιδί.

china1 1-9-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις