Logo

ΣΟΚ: Αστυνομικός- όμηρος εκλιπαρεί για τη ζωή του ενώ εκτελείται on camera στρατιώτης! [βίντεο+φωτο]



 
 

omhros1 20-9-2014Νέο ντοκουμέντο φρίκης δόθηκε το Σάββατο στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από το Μέτωπο αλ Νόσρα, τον επιχειρησιακό βραχίονα...


της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Πρόκειται για ένα βίντεο με έναν Λιβανέζο αστυνομικό, τον Αλί αλ Μπαζάλ, ο οποίος  εκλιπαρεί για τη ζωή του ενώ παρακολουθεί έναν στρατιώτη, τον Μοχάμεντ Χαμίεχ, που κρατείται μαζί του όμηρος, να εκτελείται με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Λιβανέζος στρατιώτης Μοχάμεντ Χαμίεχ πριν εκτελεστεί ζητεί από τον Λίβανο να τερματίσει τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ εναντίον της σουνιτικής κοινότητας.

Αμέσως μετά  ένας άνδρας, ντυμένος στα μαύρα,  τον πυροβολεί στο κεφάλι παρόντος του δεύτερου ομήρου,  Αλί αλ Μπαζάλ.

Ο Μπαζάλ, ο οποίος φοράει λευκό μπλουζάκι και στρατιωτικό παντελόνι, εκλιπαρεί την Χεζμπολάχ να αλλάξει την τακτική της.

«Αν δεν σταματήσετε τις επιθέσεις και την υποκίνηση κατά των σουνιτών αδελφών μας, τότε θα έχω την ίδια τύχη με τον συστρατιώτη μου, ο οποίος δολοφονήθηκε εκεί», λέει ο Μπαζάλ, ο οποίος έχει δεμένα τα χέρια του και είναι γονατιστός μπροστά από ένα δέντρο με τον Χαμίεχ να κείτεται νεκρός δίπλα του.

Ο  Μπαζάλ  με κλάματα ζητεί από «την ομάδα του διαβόλου» να αποσυρθεί από τη Συρία και να επιστρέψει στη μάχη κατά του Ισραήλ.

Μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου μετέδωσαν, ότι  η οργάνωση ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τη σορό του Χαμίεχ σε αντάλλαγμα με την απελευθέρωση 15 κρατούμενων στην φυλακή Ρουμίεχ.

Μάλιστα, το Μέτωπο αλ Νόσρα ανακοίνωσε, ότι ο Χαμίεχ ήταν «εκείνος που πλήρωσε το τίμημα» για τις απόπειρες της Χεζμπολάχ να εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις καθώς και για την σύλληψη από τον στρατό του Λιβάνου «αμάχων και τον βομβαρδισμό της Κουαλαμούν».

nusra1 20-9-2014

Η ανακοίνωση, η οποία κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποιεί ακόμη για την επικείμενη εκτέλεση του Μπαζάλ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το Μέτωπο αλ Νόσρα και το Ισλαμικό Κράτος ζητούν και τα δύο την απελευθέρωση ισλαμιστών κρατουμένων από την φυλακή Ρουμίεχ σε αντάλλαγμα με λιβανέζους ομήρους.

Συγκεκριμένα, κρατούν ομήρους τουλάχιστον 22 στρατιώτες και αστυνομικούς, οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν τον περασμένο μήνα σε συγκρούσεις.

nusra2 20-9-2014

Το Μέτωπο έχει απελευθερώσει επτά αστυνομικούς ως ένδειξη καλής θελήσεως, ενώ αντιθέτως το ΙΚ αποκεφάλισε δύο στρατιώτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις