Logo

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί την πρόεδρο της Αργεντινής



 
 

fernandez 21-9-2014Απειλές από την εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί, η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, στη διάρκεια...

του ταξιδιού της στο Βατικανό.

Όπως κατήγγειλε η Φερνάντες από το αεροδρόμιο της Ρώμης, μετά τη συνάντησή της με τον πάπα Φραγκίσκο, οι τζιχαντιστές την απειλούν εξαιτίας της φιλίας της με τον πάπα, αλλά και λόγω της αναγνώρισης, τόσο του Ισραήλ, όσο και της Παλαιστίνης.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι απειλές δεν τη αγγίζουν και ότι αν επικεντρωθεί σε τέτοιες απειλές τότε «θα πρέπει να ζει κάτω από το κρεβάτι».

Η πρόεδρος τη Αργεντινής δήλωσε ότι με τις συγκεκριμένες απειλές ασχολούνται το υπουργείο Ασφαλείας και οι υπηρεσίες πληροφοριών.

Η σουνιτική μουσουλμανική εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έχει κηρύξει τον πόλεμο στη Δύση και επιδιώκει την εγκαθίδρυση ενός χαλιφάτου στην καρδιά της Μέσης Ανατολής. Ήδη, εκμεταλλευόμενη το χάος που επικρατεί στη Συρία και το Ιράκ, έχει καταφέρει να αρπάξει αρκετά μεγάλα εδάφη και στις δύο χώρες.

Τον περασμένο μήνα, ο πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι θα ήταν θεμιτό για την διεθνή κοινότητα να χρησιμοποιήσει βία για να σταματήσει η «άδικη επίθεση» από τους τζιχαντιστές που έχουν σκοτώσει ή εκτοπίσει χιλιάδες ανθρώπους στο Ιράκ και τη Συρία, πολλοί εκ των οποίων είναι χριστιανοί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις