Logo

Απίστευτη γκάφα: Ο Ομπάμα στο ίδιο ασανσέρ με ένοπλο!



 
 

ompamaΑνησυχία και ερωτηματικά προκαλούν οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τα κενά ασφαλείας στον Λευκό Οίκο. Μετά το φιάσκο με τον εισβολέα...

που κατάφερε να μπει στον Λευκό Οίκο, προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπήκε στο ίδιο ασανσέρ με έναν φρουρό οπλισμένο και με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης και Πρόληψης Επιδημιών (CDC) στην Ατλάντα. Τρεις ημέρες αργότερα ακολούθησε η εισβολή στον Λευκό Οίκο ενός 42χρονου άνδρα που σκαρφάλωσε τον φράχτη ασφαλείας και κατάφερε να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου έχοντας στην τσέπη του έναν σουγιά 9 εκατοστών.

Το συμβάν ήρθε στο φως την Τρίτη, μόλις λίγες ώρες αφότου ο επικεφαλής της Μυστικής Αστυνομίας μπήκε στο μικροσκόπιο του Κονγκρέσου εγκαλούμενο για κενά ασφαλείας στην προεδρική κατοικία.

Αξιωματούχος της Μυστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε το συμβάν, το οποίο αποτελεί κατάφορη παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας, σύμφωνα με το οποίο, μόνο τα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας έχουν δικαίωμα να φέρουν επάνω τους όπλα παρουσία του αμερικανού προέδρου. Αρνήθηκε ωστόσο να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Το όπλο του φύλακα βρέθηκε όταν εκείνος άρχισε να τραβάει με το κινητό του φωτογραφίες του προέδρου, αναγκάζοντας τη συνοδεία του Ομπάμα να του κάνει έλεγχο όταν βγήκαν όλοι από το ασανσέρ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2014 από directNEWS.gr πηγή:Ημερησία


Τελευταίες Ειδήσεις