Logo

ΣΟΚ: Μωρό πέθανε γιατί οι γονείς του έκρυψαν μεθαδόνη στο ποτήρι του! [βίντεο+φωτο]



 
 

mwro methadonh 21-10-2014Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο κοριτσάκι, όταν οι γονείς του έκρυψαν μεθαδόνη μέσα στο παιδικό του ποτήρι...

Ο λόγος για την μικρή Sophie Jones, της οποίας οι δύο τοξικομανείς γονείς του, Michelle King και Barry Jones, φέρεται να αποθήκευαν το ναρκωτικό μέσα στο κύπελλο.

Το παιδάκι ξέφυγε από την επίβλεψη των γονιών του και ήπιε το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και την επόμενη μέρα να πεθάνει στο νοσοκομείο του Μπλάκπουλ στη Βρετανία.

Ο 41χρονος πατέρας της μικρούλας έχει ήδη κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, ενώ η 29χρονη μητέρα δικάζεται τώρα με την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Jones πούλαγε τη μεθαδόνη σε άλλους χρήστες ναρκωτικών, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να πάρει κοκαΐνη και ηρωίνη για προσωπική του χρήση.

Στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού, βρέθηκε επίσης ένα μπιμπερό του παιδιού γεμάτο μεθαδόνη.

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρέθηκε υψηλό ποσοστό μεθαδόνης στο αίμα του άτυχου βρέφους, αλλά καθόλου στο στομάχι του, γεγονός που υποδηλώνει ότι το παιδί είχε χωνέψει το ναρκωτικό μέχρι να πεθάνει.

Στο δικαστήριο ακούστηκε επίσης, ότι το ζευγάρι προσπάθησε να καθαρίσει το σπίτι από τα ναρκωτικά, αλλά οι αξιωματικοί βρήκαν τις αποδείξεις στην πίσω αυλή.

Την περασμένη εβδομάδα ο 41χρονος δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία.

Η δίκη συνεχίζεται.

mwro2 methadonh 21-10-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις