Logo

Παιδίατρος κατείχε 1,2 εκ. φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας [φωτο]



 
 

paidiatros1a 1-11-2014Η Βρετανική κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ενός 32χρονου παιδιάτρου από...

το Μάντσεστερ, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1,2 εκατ. φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για τον Ράτζα Λασκάρ (Raza Laskar), που έχει παραπεμφθεί σε δίκη για μια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος νεαρών αγοριών, στα οποία περιλαμβάνεται και σεξουαλική δραστηριότητα με ένα παιδί.

Ο 32χρονος παιδόφιλος αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τη Daily Mail, 31 πράξεις οι οποίες φέρονται να τελέστηκαν σε βάρος 12 αγοριών. 

Η ντετέκτιβ της αστυνομίας του Μάντσεστερ, Τερέζα Κάρτερ δήλωσε για τον συλληφθέντα παιδίατρο: «Ο Ράτζα Λασκάρ είναι ένα πρόσωπο που έζησε δύο πολύ διαφορετικές ζωές. Όπως ο Δρ. Τζέκιλ και Χάιντ παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό ηθικό χαρακτήρα ανάλογο με τις περιστάσεις, που κυμαίνεται από τη φροντίδα και τη θεραπεία των παιδιών μέχρι τη στόχευση και την σεξουαλική κακοποίησή τους.»

paidiatros 1-11-2014

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον παιδόφιλο παιδίατρο ανακάλυψαν ότι είχε δημιουργήσει και φακέλους στον υπολογιστή με δικά του βίντεο στα οποία φαινόταν να έχει σεξουαλική επαφή με έναν 15χρονο σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Λασκάρ μέχρι τη σύλληψή του εργαζόταν ως παιδίατρος σε νοσοκομεία του Μάντσεστερ. Τα θύματά του δεν ήταν ασθενείς του στα νοσοκομεία στα οποία είχε εργαστεί. 

paidiatros2 1-11-2014

Ο παιδίατρος που είναι παντρεμένος και έχει ομολογήσει την ενοχή του, αναμένεται να δικαστεί στις 9 Ιανουαρίου του 2015.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις