Logo

Το τελετουργικό της μύησης νέων μελών σε οργάνωση της Μαφίας [βίντεο]



 
 

mafiaΈνα βίντεο στο οποίο καταγράφεται, για πρώτη φορά, η «τελετουργία» της μύησης νέων μελών σε οργάνωσης της Μαφίας στην Ιταλία έδωσε στη δημοσιότητα...

η ιταλική αστυνομία.

Στο βίντεο απεικονίζονται άνδρες με τα κεφάλια κατεβασμένα να έχουν σχηματίσει ένα ημικύκλιο και να ακούν έναν άλλο άνδρα να λέει: «Εδώ, αυτό το ιερό βράδυ, στη σιωπή της νύχτας, κάτω από το φως τον άστρων και κάτω από τη μαγεία του φεγγαριού, δημιουργώ την ιερή αλυσίδα. Εκ μέρους των Γκαριμπάλντι, Ματσίνι και Λαμορμόρα, με λέξεις ταπεινότητας, δημιουργώ αυτήν την ιερή κοινωνία».

Κατόπιν, ένας από τους άνδρες λέει: «Ορκίζομαι να αποκηρύξω όλα όσα γνωρίζω μέχρι την έβδομη γενεά και ολόκληρη την κοινωνία».

Σε άλλο σημείο του βίντεο, τα νέα μέλη ορκίζονται να κρατούν πάντα τουλάχιστον μία σφαίρα για τον εαυτό τους, υπονοώντας ότι θα πρέπει να αυτοκτονήσουν σε περίπτωση που «ατιμάσουν» την «οικογένεια».

Το βίντεο, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, είναι από τελετή της διαβόητης μαφιόζικης οργάνωσης Ντρανγκέτα, η οποία έχει τη βάση της στην περιοχή της Καλαβρίας και συνδέεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2014 από directNEWS.gr πηγή:koutipandoras.gr


Τελευταίες Ειδήσεις