Logo

Δύο παιδιά κάηκαν σε πυρκαγιά ενώ η μητέρα τους γεννούσε! [βίντεο+φωτο]



 
 

fwtia5 paidia 21-11-2014Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο αγοράκι και η 6χρονη αδερφή του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Σαν Μπερναρντίνο των ΗΠΑ, όταν αυτό...

τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο πατέρας που ήταν στο σπίτι υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την κουζίνα του σπιτιού, το οποίο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγα λεπτά.

«Ακούσαμε τα ουρλιαχτά και τις φωνές του πατέρα: Σώστε τα παιδιά μου είναι μέσα και καίγονται», είπε ένας γείτονας της άτυχης οικογένειας.

Πυκνός καπνός και φλόγες έβγαιναν από τα παράθυρα του σπιτιού όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον πατέρα που βρισκόταν παγιδευμένος στο σαλόνι.

Τα παιδιά βρέθηκαν αναίσθητα πίσω από τον καναπέ του σπιτιού, ενώ όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους.

«Είναι τραγικό. Η γυναίκα να φέρνει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τα άλλα δύο της παιδιά να καίγονται ζωνταντά και ο άνδρας της να χαροπαλεύει. Δεν ξέρω πως θα της πούμε κάτι τέτοιο», είπε συγκλονισμένος φίλος της οικογένειας.

Η τραγική οικογένεια, σύμφωνα με τις αρχές, ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο είχε κριθεί ακατάλληλο καθώς δεν είχε ρεύμα, νερό και αέριο.

fwtia paidia 21-11-2014

fwtia2 paidia 21-11-2014

fwtia3 paidia 21-11-2014

fwtia4 paidia 21-11-2014

 

AΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2014 από directNEWS.gr

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21/11/14 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις