Logo

ΗΠΑ: Στους 13 οι νεκροί από τη σφοδρή χιονοθύελλα [βίντεο+φωτο]



 
 

nekroi xioni 21-11-2014Σφοδρή χιονοθύελλα έχει σαρώσει την περιοχή του Μπάφαλο στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, όπου 13 άνθρωποι, μέχρι στιγμής...

έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις αρχές, υπάρχουν φόβοι για πρόκληση πλημμυρών όταν θα λιώσουν οι όγκοι χιονιού.

Δύο ηλικιωμένοι βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ απομακρύνονταν από κατοικία, η στέγη της οποίας ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από το βάρος του χιονιού και ένας 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κομητείας του Ίρι, Μαρκ Πόλονκαρζ.

Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 1,8 μέτρα στην περιοχή από την Τρίτη, ποσότητα μεγαλύτερη σε σύγκριση με εκείνη που γενικά πέφτει σε διάστημα ενός έτους.

Κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας, ορισμένοι οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους για δύο ημέρες, ενώ τουλάχιστον 30 στέγες έχουν καταρρεύσει υπό το βάρος του χιονιού, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν δεκάδες οικογένειες από τις εστίες τους.

Μεταξύ των νεκρών, πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από καρδιακή ανακοπή καθώς προσπαθούσαν να απομακρύνουν το χιόνι που βρισκόταν μπροστά στο σπίτι τους με φτυάρια ή με εκχιονιστικά μηχανήματα, κάτι που οι αρχές συμβουλεύουν να αποφεύγεται από άτομα μεγάλης ηλικίας.

Σύμφωνα με το δήμαρχο του Μπάφαλο, Μπάιρον Μπράουν, έχουν ήδη καθαριστεί σχεδόν 30.000 τόνοι χιονιού, δηλαδή η ποσότητα που μπορούν να μεταφέρουν 1.500 φορτηγά.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μικρή ύφεση των φαινομένων, η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους παρέμενε απαγορευμένη και οι αρχές προειδοποιούν για τους κινδύνους οι οποίοι υπάρχουν, ζητώντας από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να σεβαστούν τις απαγορεύσεις να κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να ανοίξουν οι δρόμοι.

nekroi xioni2 21-11-2014

nekroi xioni3 21-11-2014

nekroi xioni4 21-11-2014

nekroi xioni5 21-11-2014

AΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2014 από directNEWS.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21/11/14 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις