Logo

Ονδούρα: Έσφαξαν πέντε γυναίκες μέσα στο σπίτι τους!



 
 

ondoura egklhma 23-11-2014Σφαγιασμένα μέσα στο σπίτι τους στη Λα Λίμα της βόρειας Ονδούρας, βρέθηκαν πέντε μέλη μιας οικογένειας, γυναίκες και κορίτσια...

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''La Prensa'', τα θύματα είναι μια 47χρονη μητέρα, οι τρεις κόρες της, ηλικίας 16 ως 23 ετών, καθώς και η 9χρονη εγγονή της, ενώ ένα ακόμη 11χρονο κορίτσι βρέθηκε τραυματισμένο. Ο πατέρας ανακάλυψε το λουτρό αίματος όταν επέστρεψε από τη δουλειά του.

Το μακελειό αυτό σημειώθηκε μερικές ημέρες αφότου ανακαλύφθηκαν δολοφονημένες και θαμμένες η 19χρονη Μις Ονδούρα, η Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιός και η μεγαλύτερη αδελφή της Σοφία Τρινιδάδ.

Το αγόρι της Σοφίας Τρινιδάδ είναι ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία των δύο γυναικών. Συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο που κατηγορείται για συνέργεια, την περασμένη Τρίτη.

Η Ονδούρα, με 90,4 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κατοίκους το 2012, θεωρείται η πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου, εξαιρουμένων των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC).

Μέσα σε μια επταετία, ο αριθμός των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί στη χώρα αυτή αυξήθηκε κατά 263%, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Βίας του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Ονδούρας, στοιχεία του οποίου επικαλέστηκε η εφημερίδα "The New York Times".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Νεκρές βρέθηκαν η Μις Ονδούρα και η αδελφή της [φωτο]

 


Τελευταίες Ειδήσεις