Logo

Στο δικαστήριο ο ντράμερ των AC/DC [βίντεο+φωτο]



 
 

Rudd2 26-11-2014Ο Αυστραλός ντράμερ του δημοφιλούς συγκροτήματος AC/DC, Φιλ Ραντ, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Ζηλανδίας, με κατηγορίες...

για απειλή και κατοχή ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του δικαστηριου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 60χρονο Ραντ, όταν διαπίστωσε ότι δεν βρισκόταν στη θέση του την προκαθορισμένη ώρα, αλλά το απέσυρε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο κατηγορούμενος μουσικός έφτασε καθυστερημένος στην αίθουσα.

Η ακροαματική διαδικασία ήταν τυπική και αφορούσε την αρμοδιότητα του δικαστηρίου, μετά την απόσυρση της αρχικής κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που είχε αποδοθεί στον Ραντ.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε περιφερειακό δικαστήριο, ενώ παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, η εγγύηση που του έχει επιβληθεί για να παραμείνει ελεύθερος.

Ο Ραντ έδωσε σόου στο δικαστήριο, κλείνοντας το μάτι στις κάμερες και χτυπώντας ρυθμικά το εδώλιο, ενώ βγαίνοντας από την αίθουσα, ανέβηκε στην πλάτη του σωματοφύλακά του, ο οποίος τον μετέφερε στο σπορ αυτοκίνητό του.

Ο δικηγόρος του διάσημου ντράμερ, δήλωσε ότι ο πελάτης του θα αρνηθεί την κατηγορία της απειλής, ενώ χαρακτήρισε την κατηγορία που αφορά στα ναρκωτικά ως "ασήμαντη".

Είπε, ακόμα, ότι η υπόθεση έχει προσελκύσει μεγάλη δημοσιότητα παγκοσμίως και ο Ραντ έχει υποστεί «ανυπολόγιστη ζημιά».

Οι AC/DC είναι ένα από τα συγκροτήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία. Ο ραντ, ο οποίος ζει στη Νέα Ζηλανδία εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, εκδιώχθηκε από το συγκρότημα το 1983, αλλά επέστρεψε το 1994.

Rudd1 26-11-2014

Rudd2 26-11-2014

Rudd3 26-11-2014

Rudd4 26-11-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Αποσύρονται οι κατηγορίες για απόπειρα φόνου σε βάρος του ντράμερ των AC/DC [βίντεο]

 


Τελευταίες Ειδήσεις