Logo

"Ματάκιας" γιατρός έστησε κάμερα σε τουαλέτα νοσοκομείου! [βίντεο]



 
 

giatros kamera toualetes 26-11-2014Σε ποινή φυλάκισης 8 ετών καταδικάστηκε ο παγκοσμίου φήμης γιατρός Lam Hoe Yeoh, για την παράνομη φωτογράφιση και...

βιντεοσκόπηση συναδέλφων και ασθενών του, την ώρα που πήγαιναν στη τουαλέτα.

Ο Dr Lam Hoe Yeoh αποδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου στον Λονδίνο επτά κατηγορίες για ηδονοβλεψία, έξι για άσεμνη φωτογράφιση παιδιού και μία για κατοχή υλικού πορνογραφίας.

Ο 62χρονος από τη Μαλαισία «πιάστηκε» όταν μια μικροσκοπική κάμερα που είχε τοποθετήσει στο νοσοκομείο Σεντ Άντονι στο νότιο Λονδίνο έγινε αντιληπτή. Το σοκαρισμένο προσωπικό εντόπισε εικόνες του την ώρα που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, η δράση του Yeoh ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2011, ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η αποκλίνουσα συμπεριφορά του είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Συσκευές είχαν εγκατασταθεί και σε άλλες τοποθεσίες της χώρας, όπως το νοσοκομείο Πόρτλαντ του κεντρικού Λονδίνου, καθώς και κλινικές στο Έξτερ, το Νότινγχαμ κ.ά.

Όπως αναφέρει η βρετανική ''Guardian", το υλικό με τα θύματα, ακόμη και ηλικίας 3 ετών, εντοπίστηκε κρυμμένο στο σπίτι του κατά τη σύλληψή του και περιλάμβανε 1.000 φωτογραφίες και βίντεο.

Παρότι μόνο 30 θύματα κατάφεραν να ταυτοποιηθούν, μία γυναίκα είχε μαγνητοσκοπηθεί 300 φορές!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις