Logo

Σκηνές παράνοιας στα καταστήματα των ΗΠΑ λόγω... Black Friday [βίντεο]



 
 

blackfriday 28-11-2014Ορδές καταναλωτών σε κατάσταση αμόκ, κατέκλυσαν τα πολυκαταστήματα των ΗΠΑ, για τις εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής...

που κάθε χρόνο αρχίζουν και νωρίτερα.

Σκηνές παράνοιας εκτυλίχθηκαν σε πολλά καταστήματα, που άνοιξαν πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, Ημέρας των Ευχαριστιών, με τους καταναλωτές να δίνουν μάχες σώμα με σώμα για μία τηλεόραση ή μία κούκλα.

Βίντεο που δόθηκαν που είδαν το φως της δημοσιότητας από πολυκαταστήματα όπως τα Walmart, σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, καταγράφουν σκηνές χάους και πανικού. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής των ΗΠΑ αναμένει φέτος ότι 25,6 εκατ. θα σπεύσουν στα καταστήματα για τις εκπτώσεις των Ευχαριστιών, ελαφρώς λιγότεροι από πέρυσι.

Παρ' όλα αυτά, το άνοιγμα των καταστημάτων την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρότι συγκεντρώνει και αντιδράσεις από εργαζόμενους, αλλά και πολίτες που θεωρούν την ημέρα ιερή, έχει αρχίσει να παίρνει μερίδιο από τις πωλήσεις της λεγόμενης Μαύρης Παρασκευής (Black Friday).

Πράγματι, οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 13,2% σε $9,74 δισ. την Μαύρη Παρασκευή του περασμένου έτους. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πωλήσεις των Ευχαριστιών ήταν εν μέρει υπεύθυνες για την μείωση.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Γυναίκα επιτίθεται με τέιζερ μέσα σε εμπορικό κέντρο [βίντεο]

Black Friday: Πυροβολισμοί και ξύλο στις αμερικανικές εορταστικές εκπτώσεις [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις