Logo

Λιντσάρισμα επίδοξου ληστή - Τον έδειραν και τον έδεσαν γυμνό σε κολόνα! [βίντεο+φωτο]



 
 

chile2α 28-11-2014Ένας επίδοξος ληστής, που εισέβαλε  σε κατάστημα στο Σαντιάγκο στη Χιλή,  κατέληξε γυμνός και τυλιγμένος με πλαστική μεμβράνη...

σε κολόνα με το πλήθος να τον λιντσάρει και να τον βρίζει.

Ο 32χρονος Βαλεντίνο Μπαρέρα μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να πάρει τις εισπράξεις.

Όμως, δεν κατάφερε να αρπάξει ούτε ένα κέρμα, ενώ πολύ γρήγορα βρέθηκε γυμνός στον δρόμο και τυλιγμένος με μεμβράνη σε μία κολόνα, με ένα πλήθος κατοίκων γύρω του να του φωνάζει και να τον βρίζει. 

Οι φωτογραφίες από το πάθημα του επίδοξου ληστή έκαναν το γύρο του διαδικτύου και έγιναν μέσα σε σύντομο διάστημα viral.

chile1 28-11-2014

Οι κάτοικοι που πήραν το νόμο στα χέρια τους έδερναν τον δράστη και τον έφτυναν, βρίσκοντας υποστήριξη από χρήστες του διαδικτύου, που ισχυρίστηκαν ότι καλώς πήραν το νόμο στα χέρια τους, καθώς δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις αρχές. Ωστόσο, υπήρχαν και πολλοί που βλέποντας τις εικόνες λιντσαρίσματος αντέδρασαν για τη συμπεριφορά των πολιτών, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν κανένα δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η αστυνομία έκανε 20 λεπτά να φθάσει στο σημείο και όταν έφθασε βρήκε τον Βαλεντίνο Μπαρέρα δεμένο και αφού τον απελευθέρωσαν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση σε όσους τον λίντσαραν.

Ο επίδοξος ληστής, ο οποίος δεν συνελήφθη, δεν θέλησε, τελικά, να καταθέσει μήνυση κατά των κατοίκων που τον εξευτέλισαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2014 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις