Logo

Μητέρα πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια και το έτρωγαν ζωντανό τα... μυρμήγκια [φωτο]



 
 

mwro1 18-12-2014Ένας σχολικός φύλακας στην πόλη Μποπάλ στην Ινδία ήταν ο σωτήρας ενός μωρού, το οποίο  η μητέρα του το είχε πετάξει...

γυμνό σε κάδο σκουπιδιών λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του!

Ο άνδρας ειδοποίησε ασθενοφόρο και το μωρό, αν και ταλαιπωρημένο, σώθηκε, καθως είχαν ήδη αρχίσει να το τρώνε ζωντανό τα μερμύγκια!  

«Άκουσα κλάματα. Στην αρχή νόμιζα πως επρόκειτο για παιδιά που έπαιζαν», είπε σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 32χρονος σχολικός φύλακας και πρόσθεσε πως μόλις πλησίασε τον κάδο σκουπιδιών είδε μέσα ένα νεογέννητο μωράκι καλυμμένο με μυρμήγκια !

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Το μωράκι κουνούσε τα χέρια και τα πόδια του για να ξεφύγει από τα μυρμήγκια», είπε,  ο σχολικός φύλακας, ο οποίος αμέσως έβγαλε το νεογέννητο από τα σκουπίδια, καθάρισε το κορμάκι του και  προσθέτοντας πως τα έντομα είχαν καλύψει το σώμα του παιδιού και το έτρωγαν ζωντανό!

Στη συνέχεια, ο σχολικός φύλακας έβγαλε το μωράκι από τα σκουπίδια, καθάρισε το κορμάκι του και κάλεσε ένα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε σοβαρή κατάσταση.

mwro2 18-12-2014

Η τοπική αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε τη μητέρα του παιδιού, εξετάζοντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου. Στο βιντεοσκοπημένο υλικό οι αστυνομικοί είδαν  μια γυναίκα - η οποία είχε καλύψει το πρόσωπό της με μια κουκούλα - να εγκαταλείπει γυμνό το παιδί μέσα στον κάδο απορριμμάτων.

mwro3 18-12-2014

Οι αρχέςε ανακοίνωσαν ότι το μωρό όταν βρέθηκε ήταν μόλις δύο ωρών και ότι η μητέρα του μετακόμισε στην Μποπάλ πριν από περίπου ένα χρόνο και πως το τελευταίο διάστημα ζει μαζί με την αδερφή της.

mwro4 18-12-2014

mwro5 18-12-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις