Logo

Συνελήφθη η μητέρα για τη δολοφονία των οκτώ παιδιών στην Αυστραλία [βίντεο+φωτο]



 
 

australia1 20-12-2014Μία Αυστραλέζα μητέρα συνελήφθη για τη δολοφονία των οκτώ παιδιών που βρέθηκαν νεκρά στο Κέιρνς της Αυστραλίας...

επτά εκ των οποίων ήταν δικά της. Το όγδοο παιδί ήταν ανιψιά της.

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί από τις αρχές, αλλά η αστυνομία είπε ότι η 37χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί για φόνο.

Όπως αναφέρει το Russia Today, ο επιθεωρητής ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Μπρούνο Άσνικαρ (Bruno Asnicar) είπε ότι η μητέρα έχει πλέον τις αισθήσεις της και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αρχές δεν έχουν πει πώς ακριβώς τα παιδιά, που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι της γυναίκας, σκοτώθηκαν. Αυτό που ανέφεραν οι αρχές είναι ότι ελέγχουν πολλά μαχαίρια που πήραν από το σπίτι ως πιθανά όπλα του εγκλήματος.  

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η γυναίκα που συνελήφθη ήταν η μόνη στο σπίτι που ήταν ακόμα ζωντανή, αν και σοβαρά τραυματισμένη, όταν ο μεγάλος της γιος αντίκρισε με ένα φρικτό θέαμα: τα επτά μικρότερα αδέρφια του και ένα ακόμα παιδί, το ξαδερφάκι τους, ήταν νεκρά στο σπίτι της οικογένειας.

australia2 20-12-2014

Όλα τα παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι, όπως και η 37χρονη μητέρα τους.

Αρχικά η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψή της μια μέρα μετά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Νέο σοκ στην Αυστραλία: Δολοφόνησαν με μαχαίρι οκτώ παιδιά [βίντεο+φωτο]

 


Τελευταίες Ειδήσεις