Logo

Ντοκουμέντο βίας από τη Μπόκο Χαράμ - Εικόνες φρίκης με δεκάδες νεκρούς [βίντεο+φωτο]



 
 

boko haram1 21-12-2014Ένα νέο βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι εξτρεμιστές της Μπόκο Χαράμ από τη ΝΙγηρία το οποίο δείχνει ενόπλους να...

μπαίνουν σε ένα κοιτώνα όπου ξαπλώνουν μπρούμυτα άμαχους και ένας ηγέτης τους να λέι ότι σκοτώνονται επειδή είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης και  «άπιστοι» και μη πιστών.

Πρόκειται για εικόνες απόλυτης φρίκης που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, η Daily Mail επισημαίνει ότι τα πτώματα είναι τόσα πολλά που οι ένοπλοι δυσκολεύονται να φθάσουν στα σώματα στα οποία υπάρχουν ακόμα συσπάσεις ζωής. Οι περισσότεροι φαίνεται πως είναι ενήλικες άνδρες.  

«Σιγουρέψαμε ότι το δάπεδο της αίθουσας αυτής έχει γίνει κόκκινο από το αίμα, και αυτό πρόκειται να συμβάίνει σε όλες τις μελλοντικές επιθέσεις και τις συλλήψεις των απίστων», αναφέρει  ο αρχηγός της ομάδας σε ένα μήνυμα και προσθέτει: «Από σήμερα οι σκοτωμοί, οι σφαγές, οι καταστροφές και οι βομβαρδισμοί θα είναι το θρησκευτικό μας καθήκον οπουδήποτε και αν εισβάλλουμε.».

boko haram2 21-12-2014

Συνεχίζοντας ο ηγέτης λέει ότι ο προφήτης Μωάμεθ λέει πως οι αιχμάλωτοι πρέπει να κρατούνται, όχι να εκτελούνται, αλλά «εμείς πιστεύουμε ότι δεν είναι κατάλληλη η ώρα για αιχμαλώτους. Κι έτσι, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το έδαφος να γίνεται κόκκινο από το αίμα των φυλακισμένων».

boko haram3 21-12-2014

 boko haram4 21-12-2014

boko haram5 21-12-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις