Logo

Προφυλακίστηκε η Ελληνίδα σύντροφος του τζιχαντιστή του Σίδνεϊ [βίντεο]



 
 

droudis 22-12-2014Δικαστήριο του Σίδνεϊ αποφάσισε την προφυλάκιση της συντρόφου του δράστη της αιματηρής ομηρίας, κρίνοντας ότι αποτελεί "μη αποδεκτό κίνδυνο"...

για την δημόσια ασφάλεια.

Το δικαστήριο ανακάλεσε την εγγύηση που είχε επιβληθεί στην ελληνικής καταγωγής Αμίρα Ντρούδη (πρώην Αναστασία Ντρούδη) που ασπάστηκε το Ισλάμ και τα τελευταία χρόνια. Η Ντρούδη ήταν σύντροφος του Ιρανού κληρικού Μαν Χαρόν Μόνις, που σκοτώθηκε στην αιματηρή επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούσε μέσα στην καφετέρια του Σίδνεϊ. Εκτός από τον ίδιο, δύο όμηροι έχασαν τη ζωή τους.

Η Αμίρα Ντρούδη κατηγορείται για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του Μόνις, Νολίν Χάισον Παλ, η οποία είχε βρεθεί μαχαιρωμένη και καμμένη. Ο Μόνις είχε κατηγορηθεί ως συνεργός στο φόνο. Και οι δύο είχαν αφεθεί ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους. Στη Ντρούδη είχε πιβληθεί χρηματική εγγύηση 100.000 δολαρίων και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, μετά την ομηρία της περασμένης εβδομάδας ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε να επανεξεταστεί η υπόθεση της Ντρούδη και το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκισή της έως τις 22 Φεβρουαρίου που θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Αναστασία Ντρούδη: Η Ελληνίδα σύντροφος του τζιχαντιστή της Αυστραλίας [βίντεο+φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις