Logo

Απορριμματοφόρο σκορπά το θάνατο στη Γλασκόβη - Έπεσε πάνω σε πεζούς [βίντεο+φωτο]



 
 

scotland 22-12-2014Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Γλασκόβη, όταν ένα απορριμματοφόρο έπεσε πάνω σε...

ένα πλήθος από πεζούς, που έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Σύμφωνα με το SkyNews τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ το BBC κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες. 

Το δυστύχημα έγινε τη Δευτέρα στο κέντρο της Γλασκόβης στη Σκοτία την ώρα που οι πολίτες έκαναν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο κόσμος περίμενε για να διασχίσει τον δρόμο έξω από τον σταθμό Queen Street κοντά στο ξενοδοχείο Millennium, όταν ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, καθώς το  απορριμματοφόρο έπεφτε πάνω στο πλήθος.

«Ακούστηκε θόρυβος, χτυπήματα και ουρλιαχτά. Υπήρχαν δυο μικρά παιδιά. Ήταν τρομερό» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην τηλεόραση του BBC, ενώ ένας άλλος υποστήριξε   ότι το βαρύ όχημα έμοιαζε να είναι εκτός ελέγχου και κινήθηκε κατά μήκος ενός πεζοδρομίου για περίπου 70 μέτρα.

scotland2 22-12-2014

Από την πλευρά της η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι 6 άτομα είναι νεκρά.

scotland3 22-12-2014

Στο σημείο της τραγωδίας έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί.

scotland4 22-12-2014

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι αρχές δεν αντιμετωπίζουν προς το παρόν το περιστατικό ως κακόβουλη ενέργεια, αλλά ως κοινό τροχαίο, όπως μεταδίδει το BBC. Μάλιστα, η Daily Mail  αναφέρει πως ο επικεφαλής της αστυνομίας της Σκοτίας, Stewart Carle, είπε ότι το περιστατικό «είναι ένα τροχαίο δυστύχημα και τίποτα πιο σκοτεινό.»

scotland5 22-12-2014

 scotland6 22-12-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2014 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις