Logo

Στους 11 οι νεκροί του Norman Atlantic - Εισαγγελέας Μπάρι: Φοβάμαι ότι τα θύματα θα αυξηθούν



 
 

norman3 30-12-2014Στους 11 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών του Norman Atlantic, ενώ ο εισαγγελέας του Μπάρι, Τζιουζέπε Βόλπε, εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, ομολογώντας ότι...

οι ιταλικές αρχές αγνοούν τα ίχνη συνολικά 179 επιβατών του μοιραίου πλοίου.

«Περιμένουμε να μάθουμε από τις ελληνικές αρχές, τον αριθμό των ανθρώπων που αποβιβάστηκαν (σ.σ. των διασωθέντων που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα) για να καθορίσουμε τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων», δήλωσε ο εισαγγελέας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως εξήγησε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν μέχρι στιγμής, «δεν υπάρχει καμία είδηση για 179 επιβάτες»: άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοίο όταν ξέσπασε η φωτιά, αλλά «θα πρέπει να επιβιβάστηκαν σε εμπορικά με προορισμό την Ελλάδα. «Έχουμε πεισθεί ότι το πλοίο μετέφερε επίσης λαθρομετανάστες», είπε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε «Φοβάμαι ότι θα βρούμε και άλλα θύματα του ναυαγίου».

Την ώρα που που ο εισαγγελέας προχωρούσε στις δηλώσεις αυτές, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι εντοπίστηκε άλλος ένας νεκρός του ναυαγίου, ανεβάζοντας τον μέχρι στιγμής αριθμό των θυμάτων στους 11.

Η σορός εντοπίστηκε από το πλοίο Giorgio, το οποίο περισυνέλεξε το θύμα, πριν κατευθυνθεί προς το Μπρίντιζι, μεταφέροντας επιζώντες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις