Logo

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν τραυματίστηκε από φωτιά στο σπίτι του [φωτο]



 
 

lepen2 26-1-2015Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι του Ζαν-Μαρί Λεπέν κοντά στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τις φλόγες, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Γαλλικού κόμματος "Εθνικό Μέτωπο". Το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομική πηγή...

μετέδωσε ότι πρόκειται για μια φωτιά που ξεκίνησε τυχαία, προφανώς την καμινάδα, στην οποία πραγματοποιούσε εργασίες ένας τεχνικός. 

«Το σπίτι κάηκε, ο πατέρας μου βρισκόταν μέσα. Τραυματίστηκε στο πρόσωπο, όμως δεν έχει κάτι το σοβαρό, τίποτα το ανησυχητικό» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η κόρη του Ζαν-Μαρί Λεπέν και πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος Λεπέν «κατέφυγε στην ταράτσα» και «έπεσε προσπαθώντας να ξεφύγει από τις φλόγες», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Γαλλικού τύπου. 

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του επίτιμου προέδρου του Εθνικού Μετώπου, ο Ζαν-Μαρί Λεπέν και η σύζυγός του Ζανί απομακρύνθηκαν από το σπίτι με τη βοήθεια των πυροσβεστών, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι τόσο σοβαρή που να χρειάζονται νοσηλεία. 

lepen4 26-1-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις