Logo

Τελεσίγραφο του Ισλαμικού Κράτους - Απειλεί να εκτελέσει Ιορδανό πιλότο [βίντεο+φωτο]



 
 

jihadists2 29-1-2015Το Ισλαμικό Κράτος, με νέο ηχητικό μήνημά του, που δημοσιοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στέλνει τελεσίγραφο στην Ιορδανία, ζητώντας την απελευθέρωση της καταδικασμένης Ιρακινής βομβίστριας, Σάιντα αλ-Ρισαουί, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα...

εκτελέσει τον Ιορδανό πιλότο που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια των τζιχαντιστών.

Με το μήνημά τους οι τζιχαντιστές δίνουν προθεσμία μόλις λίγων ωρών για την απελευθέωση της βομβίστριας, η οποία κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας.

Συγκεκριμένα, στο ηχητικό μήνυμα ακούγεται η φωνή του Ιάπωνα ομήρου που κρατείται από το Ισλαμικό Κράτος, του Κέντζι Γκότο. 

«Είμαι ο Κέντζι Γκότο. Αυτό είναι ένα ηχητικό μήνυμα με παραλήπτη εσάς. Αν η Σάιντα αλ-Ρισαουί δεν αφεθεί ελεύθερη στα Τουρκικά σύνορα μέχρι το ηλιοβασίλεμα της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου ώρα Μοσούλης, ο Ιορδανός πιλότος Μουάθ αλ-Κασασμπέχ θα εκτελεστεί αμέσως», ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα.

jihadists1 29-1-2015

Η αυθεντικότητα του μηνύματος δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα, μάλστα, με εκπρόσωπο του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε το υλικό αναλύεται από τις ιαπωνικές υπηρεσίες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2015 από directNEWS.gr
</p


Τελευταίες Ειδήσεις