Logo

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν άστεγο στο Λος Άντζελες! [βίντεο]



 
 

astynomikoi astegosΑστυνομικοί του Λος Άντζελες πυροβόλησαν και σκότωσαν την Κυριακή έναν άστεγο στη φτωχή γειτονιά Σκιντ Ρόου κοντά στο κέντρο της πόλης. Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, δείχνει τη συμπλοκή μεταξύ ενός άνδρα πολύ ταραγμένου και αστυνομικών...

που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν.

"Πέτα κάτω το όπλο", ακούγεται στο βίντεο πριν από τους πυροβολισμούς και πριν περαστικοί αρχίσουν να καλούν σε βοήθεια.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν έκανε κανένα σχόλιο, ωστόσο τοπικό μέσο ενημέρωσης μετέδωσε, ότι τουλάχιστον ένας αστυνομικός είχε ανοίξει πυρ.

Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Οι αστυνομικοί είχαν επέμβει για μια διάρρηξη και σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα πάλευε με κάποιον μέσα στη σκηνή του, γράφει η Los Angeles Times.

Πολλοί ξενώνες και υπηρεσίες για τους άστεγους της περιοχής βρίσκονται στο Σκιντ Ρόου και ορισμένοι άστεγοι έχουν στήσει σκηνές στα πεζοδρόμια της γειτονιάς αυτής.

Το βίντεο προβάλλεται έπειτα από αρκετά περιστατικά, κατά τα οποία μαύροι σκοτώθηκαν από πυρά λευκών αστυνομικών, τα οποία επανέφεραν τη συζήτηση για τον ρατσισμό στην αστυνομία και την αμεροληψία του δικαστικού συστήματος, ενώ προκάλεσαν διαδηλώσεις στα τέλη του 2014.

Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι η ένταση συνεχίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην περιοχή αυτή αρκετές ώρες μετά το συμβάν.

Το βίντεο το οποίο δείχνει επίσης έναν αστυνομικό να ακινητοποιεί μια γυναίκα η οποία μόλις είχε πάρει ένα ρόπαλο που είχε πέσει στο έδαφος για να το σηκώσει ενάντια στους αστυνομικούς, προβλήθηκε στη σελίδα του Facebook: http://u.afp.com/Hyn.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις