Logo

Ντοκουμέντο: Το μαχαίρωμα 15χρονου ποδηλάτη σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου [βίντεο+φωτο]



 
 

Alan Cartwright4 3-3-3015Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή κατά την οποία ένας 15χρονος ποδηλάτης μαχαιρώνεται εν ψυχρώ σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα η Αγγλική αστυνομία σε μια προσπάθεια να συλλέξει πληροφορίες για τους άγνωστους δράστες...

Ο ανήλικος ποδηλάτης Άλαν Καρτγουάϊτ μετά το μαχαίρωμα έπεσε νεκρός στην άσφαλτο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. 

Η δολοφονική επίθεση  σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Caledonian και Copenhagen στις 19:34 το βράδυ (τοπική ώρα) της περασμένης Παρασκευής. Εκείνο το βράδυ, ο Άλαν Καρτγουάϊτ έκανε ποδήλατο με άλλους τρεις φίλους του.

Στο βίντεο ο  Άλαν διακρίνεται να συνεχίζει να κάνει ποδήλατο για λίγο ακόμη μετά την επίθεση, πριν τελικά καταρρεύσει.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα σσθενοφόρο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον 15χρονο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο ανήλικος πέθανε από μία μαχαιριά. Υψηλόβαθμα στελέχη της Αγγλική αστυνομίας δήλωσαν ότι ο άτυχος Άλαν "δεν είχε καμία τύχη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του". 

Alan Cartwright1 3-3-3015

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι τρεις δράστες είχαν μερικώς καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορούσαν σκουρόχρωμες μπλούζες.

Alan Cartwright5 3-3-3015

 

Σημεκιώνεται, ότι η αδελφή του Άλαν συμμετείχε μαζί με δεκάδες ανθρώπους σε αγρυπνία που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη. 

Alan Cartwright6 3-3-3015

 

 

Alan Cartwright7 3-3-3015

Alan Cartwright3 3-3-3015

Alan Cartwright2 3-3-3015

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-3-2015 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις