Logo

Εκτέλεσαν 9χρονο ως υποστηρικτή του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο+φωτο]



 
 

9xronos6 4-3-2015Τρομακτικό είναι το βίντεο που κάνει την Τετάρτη το γύρο του Διαδικτύου και φέρεται ότι απεικονίζει την εκτέλεση ενός 9χρονου υποστηρικτή του Ισλαμικού Κράτους από Ιρακινούς της οργάνωσης Σία. Κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει αν το βίντεο - αναρτήθηκε για πρώτη φορά σε...

ιστοσελίδα που φιλοξενεί βίντεο από λογαριασμούς χρηστών που είναι υποστηρικτές της ISIS -  είναι αυθεντικό ή αν είναι άλλο ένα προπαγανδιστικό υλικό του Ισλαμικού Κράτους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail,  δείχνει την εν ψυχρώ εκτέλεση του 9χρονου από μέλη της σιιτικής ιρακινής οργάνωσης, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι είναι υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, που φέρεται να έχει τραβηχτεί κοντά στην ιρακινή πόλη Τικρίτ, φαίνεται μία ομάδα ενόπλων Ιρακινών να έχουν περικυκλώσει ένα νεαρό αγόρι, το οποίο πιέζουν να καθίσει στα γόνατα και το ρωτούν αν είναι υποστηρικτής του  ISIS.

Στη συνέχεια, ένας από τους άντρες ρωτάει το παιδί αν πυροβόλησε εναντίον τους και εκείνο ορκίζεται ότι δεν έριξε ούτε μία σφαίρα.

9xronos 4-3-2015

Ξαφνικά, ένας άλλος στρατιωτικός μπαίνει ανάμεσα στο παιδί και ατην ομάδα των ομοϊδεατών του, φωνάζοντας «Τι κάνετε; Είστε καλά;». Η παρέμβαση του στρατιωτικού δίνει την αφορμή να διαπληκτιστούν τα μελή της ομάδας των Ιρακινών. Τελικά, ένας από τους άνδρες στρέφει το όπλο στον 9χρονο και τον πυροβολεί στο κεφάλι.

9xronos2 4-3-2015

 

9xronos3 4-3-2015

9xronos4 4-3-2015

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις