Logo

Φονικό κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία – Δύο νεκροί [φωτο]



 
 

nekroi7 Italia 5-3-2015Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες και πολυάριθμες ζημιές είναι ο τραγικός απολογισμός του νέου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν με ταχύτητα ακόμα και 180χλμ/ώρα...

Ειδικότερα, στην κεντρική Ιταλία δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και συγκεκριμένα μια γυναίκα από πτώση δένδρου κοντά στο Ούρμπινο και ένας οδηγός, όταν το Ι.Χ. του καταπλακώθηκε από βράχο στην περιοχή της Λούκα, στην Τοσκάνη.

Ειδικά στην Τοσκάνη υπάρχουν και πέντε τραυματίες, δύο εξ αυτών είναι Πυροσβέστες, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης σε συγκρότημα κατοικιών, όταν κομμάτια κεραμίδια ξεκόλλησαν από τον αέρα και τους χτύπησαν.

nekro2i Italia 5-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Εμίλια Ρομάνα και την Τοσκάνη πολλές οδικές αρτηρίες έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. Στην Τοσκάνη, καταγράφηκαν ριπές ανέμου άνω των 150 χλμ./ώρα που προκάλεσαν εκατοντάδες επεμβάσεις από την Πυροσβεστική.

nekroi4 Italia 5-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη Λιγουρία, ορισμένες ριπές ανέμου έφθασαν τα 180 χλμ./ώρα και στη Γένοβα ο δήμος έκλεισε τα πάρκα, τους δημόσιους κήπους και τα κοιμητήρια, ενώ απαγόρευσε σε ορισμένους τομείς την κυκλοφορία των διτρόχων.

nekroi5 Italia 5-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε πολλές πόλεις της Ιταλίας, καταρρεύσεις τοίχων προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα, κεραμίδια αποσπάσθηκαν από σκεπές και τα σχολεία έκλεισαν.

nekroi3 Italia 5-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ορισμένα λιμάνια της Σαρδηνίας ήταν αποκλεισμένα εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων που δημιούργησαν κύματα ύψους 7 μέτρων.

nekroi6 Italia 5-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καιρός πρόκειται να βελτιωθεί την Παρασκευή.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις