Logo

Έκρηξη σε αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου - 15 τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

Fresnogasexplosion4 18-4-2015Δεκαπέντε τραυματίες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός της έκρηξης σε αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου στο Φρέσνο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.Η έκρηξη σημειώθηκε στον αγωγό, διαμέτρου 30 εκατοστών που ανήκει στην εταιρεία Pacific Gas & Electric Corp...

όταν  συνεργείο κατασκευαστικής εταιρείας έσπασε κατά λάθος τμήμα του.

Συγκεκριμένα, ο αγωγός τρυπήθηκε από εκσκαφέα κοντά στον αυτοκινητόδρομο 99. Αμέσως προκλήθηκε έκρηξη και υψώθηκαν φλόγες που τραυμάτισαν μέλη του συνεργείου, καθώς και μέλη ενός δεύτερου συνεργείου αποτελούμενου από φυλακισμένους στην περιοχή, όπως διευκρίνισε ο Πίτερ Μαρτίνες, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Λόγω του ατυχήματος οι αρχές έκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο και στις δύο κατευθύνσεις καθώς και μια παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή, πρόσθεσε ο Μαρτίνες.

Ένας εργαζόμενος διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου εισήχθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ακόμη 13 ως 14 άνθρωποι, ορισμένοι από αυτούς κρατούμενοι, διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για εξετάσεις και νοσηλεία. Δεν είναι γνωστό ακόμη πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί τους, ανέφερε ο Μαρτίνες.

Fresnogasexplosion3 18-4-2015

Η εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε ότι θα της χρειαστούν τέσσερις ώρες για να διακόψει πλήρως τη ροή του αερίου από τη στιγμή του δυστυχήματος, σημείωσε ότι ερευνά το ατύχημα.

Fresnogasexplosion 18-4-2015

 

Fresnogasexplosion2 18-4-2015

Fresnogasexplosion5 18-4-2015

Fresnogasexplosion6 18-4-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις