Logo

Καταρρακτώδεις βροχές στο Πακιστάν - Νεκροί, τραυματίες και βιβλικές καταστροφές [βίντεο+φωτο]



 
 

nekroi vroxes Pakistan 27-4-2015Τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 200 έχουν τραυματιστεί από το βράδυ της Κυριακής στο βόρειο Πακιστάν, λόγω καταρρακτωδών βροχών και ισχυρών ανέμων, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Η καταιγίδα, που χαρακτηρίστηκε «μίνι κυκλώνας»...

από αξιωματούχο της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Πακιστάν, έπληξε το βράδυ της Κυριακής την περιοχή της Πεσαβάρ, της μεγάλης πόλης της βορειοδυτικής χώρας κοντά στα αφγανικά σύνορα, όπου στέγες σπιτιών κατέρρευσαν και δρόμοι έχουν αποκλειστεί, καθώς δέντρα έχουν ξεριζωθεί ή σπάσει.

«Τουλάχιστον 44 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 202 τραυματίστηκαν. Οι σφοδροί άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε οπωρώνες και σε σιτοβολώνες», δήλωσε ο Μουστάκ Γάνι, υπουργός Ενημέρωσης της επαρχίας Κιμπέρ-Πακτούνκβα, της οποίας πρωτεύουσα είναι η Πεσαβάρ.

Πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος επίσης κατέρρευσαν, προσθέτουν οι αρχές που προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στην Πεσαβάρ και τις γειτονικές περιοχές Νοουσέρα και Τσαρσάντα.

Τη Δευτέρα, ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν επίσης τη γειτονική επαρχία Πεντζάμπ, που έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό στο Πακιστάν, με ξαφνική χαλαζόπτωση στην περιοχή της πρωτεύουσας της χώρας Ισλαμαμπάντ.

nekroi3 vroxes Pakistan 27-4-2015

nekroi2 vroxes Pakistan 27-4-2015

nekroi4 vroxes Pakistan 27-4-2015

nekroi5 vroxes Pakistan 27-4-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις