Logo

Καθηγήτρια απολύθηκε για ερωτικό βίντεο -Το ανακάλυψαν μαθητές της στο Διαδίκτυο [φωτο]



 
 

kathigitria1 4-5-2015Μία Τσέχα καθηγήτρια, που πέρασε οντισιόν για να εμφανιστεί σε μια ταινία πορνό, απολύθηκε, αφού οι μαθητές της εντόπισαν το σχετικό βίντεο στο Διαδίκτυο.  Η δασκάλα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, τώρα φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βίντεο λήφθηκε χωρίς τη θέλησή της...

καθως οι παραγωγή την «νάρκωσαν» με κοκαΐνη σε οντισιόν που νόμιζε ότι θα περνούσε προκειμένου να διαφημίσει εσώρουχα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail,  η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών, από την πόλη της Ceska Lipa στα βορειοδυτικά της Τσεχικής Δημοκρατίας, έκανε το 40-λεπτο βίντεο για ένα site πορνό, αφού ταξίδεψε στην Πράγα μετά από ένα τηλεφώνημα για κάστινγκ.

Στο βίντεο η 35χρονη εμφανίζεται να λέει ότι είναι χωρισμένη πριν προχωρήσει σε ερωτική πράξη με έναν άνδρα.

Η ατυχία για την εκπαιδευτικό ήταν ότι οι μαθητές της ανακάλυψαν το βίντεο στο διαδίκτυο και άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να το κοινοποιούν. Πολύ γρήγορα όμως υπέπεσε στην αντίληψη ενός γονιού ο οποίος ενημέρωσε το σχολείο όπου εργαζόταν η 35χρονη.

kathigitria2 4-5-2015

Ο γονιός εξήγησε πως δεν θέλει να την κατηγορήσει μιας και δεν γνωρίζει τους λόγους που την ώθησαν να γυρίσει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

kathigitria3 4-5-2015

Η 35χρονη, από τη δική της πλευρά,  υποστηρίζει πως έψαχνε μία δουλειά για να βγάλει κάποια χρήματα παραπάνω όταν είδε μια αγγελία που ζητούσαν μοντέλο εσωρούχων. Έτσι αποφάσισε να πάει στην οντισιόν όμως όπως εξηγεί κατά τη διάρκεια που συναντήθηκε με τους παραγωγούς η συμπεριφορά της άλλαξε καθώς άρχισε να νιώθει πιο άνετη και χαλαρή. Καταλήγοντας η εκπαιδευτικός υποστήριξε: «Δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο υπό νορμάλ συνθήκες».

kathigitria4 4-5-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις